Byggsmide

Din partner inom byggsmide i hela Mälardalen.

Hemdals Bygg har en gedigen erfarenhet av att tillverka och montera alla typer av byggsmide. Vi är specialiserade på bärande stålkonstruktioner och specialdesignat byggsmide. Vi kan tillverka detaljer utifrån egen extern konstruktör eller med ert egna befintliga underlag.

Med en stor och uppdaterad maskinpark klarar vi de flesta uppdrag, både stora som små. Vi har ett nätverk med underleverantörer som hjälper oss med lackering, galvning, tillpassning och skärning av tjockare plåtar.

Projekt inom byggsmide

När ni anlitar oss sätter vi oss ner och går igenom ert projekt. Vår svetsansvarige gör en svetsplan och kontrollerar att vi har erforderliga svetsarprövningar för att utföra arbetet och uppfyller alla ställda krav. Hos oss får du alltid personlig service med snabb återkoppling under projektets gång.

Kvalitet och precision

Vi gör egenkontroller och svetsarna följer noggrant vår kvalitetshandbok som styr projektet från förfrågan till färdig produkt. Vår svetsansvarige är med under hela tillverkningsprocessen och säkerställer att den färdiga produkten uppfyller kraven för att slutligen kunna CE-märkas. Alla våra svetsmaskiner och mätinstrument är noggrant validerade och kontrollerade i en del av kvalitetssystemet.

Snabba och flexibla

Vi har korta ledtider vilket ger dig en snabb effektiv uppstart fram till färdig produkt, utan att tumma på kvalitet och säkerhet.

Byggsmide i Västerås, Stockholm och hela Mälardalen

Vi har vår verkstad i Västerås. Kontakta oss så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa er med ert projekt.

Kontakta oss