Kök

Vi bygger kök att vara tillsammans i.

Köket ska vara en plats för att trivas och umgås. Snabba frukostar på stående fot och middagar med plats för många. Köket ska vara lätt att arbeta i samtidigt som det ska vara inspirerande. Framförallt allt, det ska vara en naturlig plats att vara tillsammans på.

Just därför är köket det rum i hemmet där det ställs högst krav på flexibilitet och funktionalitet. En väl planerad och genomtänkt köksrenovering är en renovering där inga detaljer lämnas åt slumpen.

Helhetslösningar för kök

Med egen kompetens inom bygg och plattsättning, och i väl utvecklade samarbeten med underentreprenörer såsom rörläggare, elektriker, vvs, med flera, kan vi erbjuda kompletta helhetslösningar. Det betyder att du som kund kan luta dig tillbaka och låta oss ta hand om allt. Vi har lång erfarenhet av köksrenoveringar och kommer gärna med kreativa förslag och lösningar. Vare sig det handlar om materialval, planlösning, belysning eller något helt annat.

HB Markservice utför köksrenovering för fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i Västerås, Enköping, Eskilstuna, Sala och Köping med omnejd.

Kontakta oss